Waarom een vermelding op Huiswerkbegeleiding of Bijles?

Uw eigen bedrijfspagina, goed bereik, recensies en reviews, look and feel, vindbaarheid en gemak

!! ACTIE adverteer nu 6 maanden gratis !!

Uw eigen bedrijfspagina

Wanneer u kiest voor een vermelding op de website van Huiswerkbegeleiding of Bijles, krijgt u van ons een inlog. Met deze inlog kunt u uw eigen bedrijfspagina opstellen. U kunt aangeven wat uw huiswerkinstituut onderscheidt en waarom mensen voor uw bedrijf moeten kiezen. U kunt uw logo en 5 andere afbeeldingen op de pagina plaatsen. Daarnaast is er ruimte voor de openingstijden, tarieven en specialisaties. Heeft u hulp nodig, dan kunt u ons altijd bereiken.

Reviews en recensies

Op de website van Huiswerkbegeleiding of Bijles kunnen klanten een review, aanbeveling of recensie achterlaten. Reviews zijn door de jaren heen steeds belangrijker geworden. Online aanbevelingen worden al bijna net zo belangrijk ervaren als persoonlijke aanbevelingen door de buurman of vriend.

U kunt uw klanten (ouders) een mailing sturen en verzoeken een review te schrijven op de website. Elke review wordt voor publicatie geverifieerd. Meer informatie over de mogelijkheden voor uw eigen bedrijfspagina vindt u hier.

Vindbaarheid!

Door het grote aantal aangemelde huiswerkinstituten krijgen wij een goede ranking in Google. Bezoekers die op zoek zijn naar een Huiswerkinstituut kunnen op eenvoudige wijze zien welke Huiswerkinstituten er bij hun in de buurt zitten. De bezoeker kan direct per mail of telefonisch contact met uw huiswerkinstituut opnemen.

Onze website is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Heeft u wensen hoe u zichtbaar wilt zijn in de resultaten, dan mag u uw meta titel, meta omschrijving en keywords naar ons mailen. Wij passen dit dan voor u aan.

Bereik!

Elke dag krijgen wij een groot aantal bezoekers op de website. Dit aantal bezoekers neemt elke maand toe. Wij zijn continu aan het werk om zo hoog mogelijk in de Google resultaten zichtbaar te worden. Al onze bezoekers zijn doelgericht op zoek naar de meest geschikte huiswerkbegeleiding, bijles of examentraining bij hun in de buurt. Wij zorgen er voor dat uw instituut nog meer onder de aandacht komt van ouders die op zoek zijn naar Huiswerkbegeleiding, Bijles of Examentraining!

Look and Feel

Met de 3D viewer is het mogelijk om een realistisch beeld weer te geven van uw huiswerkinstituut. Met dit beeld krijgt de potentiële klant een beter beeld hoe uw huiswerkinstituut er uit ziet en wat voor een sfeer er hangt. Deze feature is alleen mogelijk voor klanten die kiezen voor de Standaard, VIP of XL website vermelding.

Er is een eenvoudige handleiding beschikbaar hoe u met behulp van een digitale camera of mobiele telefoon van een panorama foto een 3D animatie kunt maken. U kunt deze 3-D animatie toevoegen op uw eigen bedrijfspagina.

Gemak!

Om goed vindbaar te worden op internet kan een hoop geld en energie worden gestoken in website optimalisatie of Google Adwords. Google adwords zorgt er voor dat je goed zichtbaar wordt in de zoekresultaten, maar heeft als nadeel dat er per aangeklikte link (cpc) een fors bedrag betaald moet worden. Voordat u het weet betaalt u in een week net zoveel als een jaar adverteren op onze website. Daarnaast kost het veel energie om Google adwords goed en efficiënt in te regelen.

Door uw website eenmalig op onze website aan te melden, weten bezoekers uw huiswerkinstituut nog beter te vinden!